Денис Басс привітав студентів НТУУ «КПІ» з Днем першокурсника

Урочистості відбулись на Площі Знань перед навчальним корпусом №7

Перший заступник голови КМДА Денис Басс взяв участь у посвяченні в студенти цьогорічних абітурієнтів Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» та привітав їх зі святом – Днем першокурсника. Урочистості відбулись на Площі Знань перед навчальним корпусом №7. Про це повідомляє прес-служба КМДА.
«Дорогі студенти-першокурсники, шановні батьки! Сьогодні на цьому місці відбувається унікальна подія – ми можемо поглянути в очі майбутньому своєї країни. 12 років тому я теж був першокурсником КПІ, стояв на цій площі, хвилювався, адже не знав, як складеться моє життя. Запам’ятайте, сьогодні ви зробили перший крок вашої кар’єри. Впевнений, що у більшості з вас попереду яскраве, насичене життя. Адже за 111 років існування цей вищий навчальний заклад випустив багато поколінь політичної, наукової еліти і саме вам продовжувати цей шлях.
Бажаю вам бути вірними своїй мрії, досягнути усіх поставлених цілей. І не забувайте, у вас два головні завдання: отримати базу знань у вибраній професії, досягнути в ній великих успіхів, і, звичайно, провести цей час весело та знайти справжніх, вірних друзів. Енергії вам та натхнення!» – привітав молодь Денис Басс.
Крім того, в рамках святкування Дня першокурсника на території скверу поблизу навчального корпусу №12 відбулось урочисте відкриття пам’ятника Олені Телізі – видатній українській поетесі і публіцистці, громадському і культурному діячеві.





Фото Тараса Бондаренка

Повна версія: http://www.kmv.gov.ua/news.asp?IdType=1&Id=212998